Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Darth Segador

YoutubAIRE de star wars en català

  • 14
    Mecenes
  • 47.0
    mensuals
  • 656.34
    total

M'he fet Twitch!

Descobreix què faré en el meu nou canal de Twitch.
Bona dia i gràcies per interessar-te en la meva nova publicació!

Em plau comunicar-te que m'he obert un canal de Twitch:

SEGUEIX-M'HI! 👉 https://www.twitch.tv/segador_z

Per si no ho coneixes, Twitch és una plataforma semblant a YouTube però solament per a fer directes. Hi ha molts youtubaires que s'han fet Twitch, alguns deixant YouTube per a centrar-se solament en Twitch i d'altres que les combinen totes dues.

En aquest nou canal jugaré a jocs com l'Among Us i d'altres per l'estil. No dispòs pas de cap consola ni ordinador potent, de manera que no podré pas jugar a molts videojocs grans que m'agradaria.

Algun dia m'agradaria comprar una consola (potser d'ací a un temps la PS5?), perquè malgrat que jo mai no he pas estat gaire de videojocs, no hi he jugat pas gaire en la meva infantesa, em faria gràcia endinsar-m'hi, ni que sigui una mica. A més a més, ara mateix hi ha videojocs interessants de Star Wars que podria jugar: El Battlefront II, el Jedi: Fallen Order, l'imminent Star Wars: Squadrons i els que vindran com el LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Però bé, d'això ja en parlarem si algun dia arriba, ara mateix no hi ha pas diners xD

Actualment, en el meu canal de YouTube faig tant vídeos editats com directes. Un tema important que vull comentar-te és que açò no canviarà pas. És a dir, no passaré pas els directes a Twitch per a deixar YouTube solament per als vídeos editats, no. Aquest nou canal de Twitch, i per això es diu segador_z i no pas Darth Segador, serà totalment a part del meu canal de YouTube. La temàtica no serà pas Star Wars ni li donaré pas tanta importància com el canal de YouTube, el qual continuarà de ser la meva prioritat. Simplement serà una eina més per a explorar nous terrenys i passar-ho bé!

Les consoles són cares i la PS5 més, que serà molt nova, així que si vols veure'm jugar a jocs més "importants" a Twitch, com els jocs que he esmentat abans, em pots donar suport a L'Aixeta. D'aquesta manera m'ajudes que açò pugui ser possible d'ací a un temps, o si més no, que hi hagi més possibilitats que pugui comprar una videoconsola, un ordinador més bo o jocs!

Això és tot, gràcies per llegir la publicació.

Que la Força t'acompanyi, sempre i arreu!