Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Darth Segador

YoutubAIRE de star wars en català

  • 14
    Mecenes
  • 47.0
    mensuals
  • 656.34
    total

Quins esdeveniments fixos faig?

Bon dia, jove padawan!

Jo no tinc pas dies fixos a l'hora de publicar vídeos nous al canal, a diferència d'altres canals, no hi ha pas un dia fix de la setmana en el qual sempre pugi vídeo aquell dia. Sóc molt irregular en aquest aspecte, potser una setmana faig tres vídeos i després estic tres setmanes sense fer-ne cap. Tot això és a causa de diversos factors, com ara si hi ha més o menys novetats de Star Wars o si estc més o menys enfeinat amb la universitat o altres temes externs al canal. Però ara per ara sí que hi ha tres activitats que faig un mateix dia i en una mateixa hora, cada setmana. És per això que en aquesta publicació vull recordar-les pet tal que si t'interessen, sàpigues quan les faig.

- Watch Parties a Twitch: Cada divendres a les 22:00 h fem una Watch Party, veient així tots els films i sèries del cànon de Star Wars en ordre cronològic i en català. T'hi pots unir al meu canal de Twitch twitch.tv/segador_z i també al meu servidor de Discord https://discord.gg/RcarPpY.

- Among Us i Gartic Phone: Cada dissabte a les 22:30 h juguem a l'Among Us o al Gartic Phone. Són partides obertes a tothom, de manera que si vols, ets convidat a jugar-hi amb nosaltres! Ens connectem al meu servidor de Discord https://discord.gg/RcarPpY i parlem pel canal de veu. Si no hi vols pas jugar però vols veure com hi juguem, pots veure'n el directe que faig sempre al meu canal de Twitch twitch.tv/segador_z.

- La Cantina dels Kowakians: Ep! Aquesta secció encara no ha pas començat. S'estrenarà el dimarts 4 de maig a les 22:00 h i després, la farem cada diumenge a les 22:00 h. Com ja vàrem fer amb The Mandalorian, cada diumenge farem directe al meu canal de YouTube youtube.com/darthsegador xerrant sobre l'episodi més recent de The Bad Batch (en aquest cas) amb diferents convidats.

Doncs res més, ara per ara això és el que tenim. Si hi ha cap novetat, ho faré saber per les meves xaxes socials. Considera de donar-me suport ací a L'Aixeta per a poder fer molts més esdeveniments i de més qualitat. Si ho fas, hi ha recompenses 😉 Moltes gràcies!

Que la Força t'acompanyi, sempre i arreu!