Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Darth Segador

YoutubAIRE de star wars en català

  • 14
    Mecenas
  • 47.0
    mensuales
  • 656.34
    total

Comencem!

Ei! Primer de tot, gràcies per interessar-te a llegir aquesta primera publicació. Com has pogut veure a la presentació, tinc un canal de YouTube de temàtica de Star Wars. El meu principal objectiu és crear contingut audiovisual en català amb regularitat. Juntament amb els meus companys de youtubers.cat, aportem el nostre granet d'arena en la tasca de normalitzar la situació de la llengua catalana, dotant a la societat catalana amb un (cada vegada més àmpli) catàleg amb una gran varietat de canals de YouTube de diverses temàtiques. Totes les llengües importants tenen algun canal dedicat a Star Wars, i el català no havia de ser pas l'excepció. És per això que vaig decidir obrir el meu canal, ara ja fa més de tres anys!

El món de YouTube m'ha permès de conèixer a molt bona gent, tant altra gent que fa contingut en català com altres canals de Star Wars en altres llengües.
Com bé saps, els #YoutubersCatalans no ens podem dedicar pas a viure del nostre canal, no podem competir pas amb altres llengües més potents. En el meu cas, no guany pas absolutament res de res, ni un cèntim amb el canal. Açò té un avantatge, i és que no m'haig pas de preocupar de si YouTube em desmonetitza un vídeo perquè he fet servir una música amb drets d'autor, com que igualment no cobraré pas res xD

Sense perdre pas mai el sentit de l'humor però essent realistes, el fet de crear vídeos i dedicar-hi un munt d'hores per a no guanyar-hi mai res fa difícil que hom pugui dedicar temps a crear contingut. Ho hem de fer per amor a la llengua i perquè volem que romangui viva i ben activa!

És per això, i seguint l'exemple d'altres companys youtubaires catalans que també ho han fet, que faig aquest pas i m'afegesc en aquest micromecenatge per a demanar-te a tu que m'ajudis de la manera que tu vulguis: Subscrivin-te de franc al meu canal de YouTube, econòmicament mitjançant L'Aixeta o simplement fent conèixer el canal a la teva família i/o amics!

Segueix-me a Twitter, Instagram i YouTube i tria la subscripció de L'Aixeta que vulguis, veuràs que tenen diferents recompenses ;) Tota ajuda és benvinguda. Gràcies per l'interès i pel teu temps.

Que la Força t'acompanyi, sempre i arreu!